L’Enkomarca’t 2013 arriba aquest dissabte a Ripoll

9 de juliol de 2013

La quarta edició de la festa del jovent del Ripollès, l’Enkomarca’t, serà una realitat el proper dissabte dia 13 de juliol a Ripoll. Després d’organitzar-se a Vallfogona de Ripollès, Campdevànol i Sant Joan de les Abadesses, aquest any li ha tocat al torn a Ripoll, entre d’altres, per ser un acte rellevant més a gaudir a la Capital de la Cultura Catalana 2013. En anteriors edicions, les activitats d’aquesta festa han ajuntat fins a dos centenars de joves.

La Taula de Joves del Ripollès, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, l’Ajuntament de Ripoll i les diverses entitats juvenils de la vila s’han implicat en l’organització del quart certamen, que segueix tenint el mateix logotip que la primera edició.

El quart Enkomarca’t combinarà activitats esportives a la zona esportiva municipal, com tornejos de futbol 7 i bàsquet, amb proves diverses al centre de la vila, una cercavila (20h), un sopar de joves (21h) a Sala Eudald Graells i un concert amb grups i Dj’s de la comarca a plaça de La Lira. Els grups que tocaran,  partir de les 23h, són: Dirty Squirt i Torn de Nit. Els tiquets del sopar de joves es poden adquirir per 8 euros a diferents establiments i equipaments de la comarca, com el Casal de Joves El Galliner de Ripoll.

Igual que l’any passat, l’Enkomarca’t arrencarà amb una xerrada formativa, en aquest cas, sobre el programa Odisseu, programa per al retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural. Serà al Casal de Joves El Galliner, a les 11 del matí, i comptarà amb la presència de la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira; el conseller comarcal de Joventut, Aleix Busquets i els regidors i tècnics de Joventut de la comarca.

Enguany, per tal de col·laborar amb el finançament de la jornada, hi ha la possibilitat d’adquirir la samarreta de l’Enkomarca’t 2013 al Casal de Joves El Galliner de Ripoll per un preu de 10 euros.

Compartiu-ho amb: