Centenars de joves participen a l’Enkomarca’t 2013

17 de juliol de 2013

Bona valoració de la quarta edició de l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès, que va tenir lloc aquest dissabte passat a Ripoll. Les activitats esportives, que es van fer a la zona esportiva municipal, són les que van gaudir de més participació amb uns 125 inscrits als tornejos de futbol 7 i de bàsquet. També va gaudir de bona participació el sopar de joves, amb uns 90 comensals, i el posterior concert a la plaça de La Lira.

Altres activitats que es van fer durant la jornada van ser una cercavila, que va comptar amb la participació de grallers de Ripoll, Campdevànol, Vallfogona i Ribes de Freser, i una xerrada formativa sobre el programa Odisseu per parlar del retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural, que va tenir lloc al Casal de Joves El Galliner.

La quarta edició de l’Enkomarca’t ha estat organitzada des del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, l’Ajuntament de Ripoll i les entitats juvenils de la vila.

Compartiu-ho amb: