El jovent del Ripollès gaudeix de l’estiu amb les activitats del Consell Comarcal

26 de juliol de 2013

GaudeixEstiu2013-2El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès fa una bona valoració de les activitats que ha organitzat aquest mes de juliol, ja que han gaudit de molt bona participació: 18 alumnes al curs de monitors de lleure, 150 participants a les activitats del Gaudeix de l’Estiu 2013 i 640 usuaris registrats del servei del Bus de les Festes. També cal sumar-hi els centenars de joves que van participar a l’Enkomarca’t 2013

 

 

Curs de monitors/es de lleure

El dia 21 de juliol finalitzava un nou curs de monitors i monitores de lleure amb la participació de 18 persones. Les novetats són que el curs s’ha pogut fer al nou Casal de Joves El Galliner de Ripoll i que ha comptat amb una estada en una casa de colònies per part dels participants. Aquest ha estat el darrer curs que s’ha fet al Ripollès abans que es modifiqui el pla d’estudis actual amb un increment de les hores lectives i del preu.

 

Gaudeix de l’Estiu 2013

Aquesta setmana també han finalitzat les activitats incloses dins de la tercera edició del Gaudeix de l’Estiu 2013. Durant tot el mes s’han fet tallers i activitats diverses als municipis de Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. S’ha pogut fergairebé tot el que estava previst: maquillatge, tennis taula, cartes, escalada, tatuatges de henna, orientació, BTT, Fimo, videojocs i karaoke. Les activitats que han gaudit de més participació hanestat les sortides a un parc aquàtic (fotos de sota), a la platja i a fer paintball i al llac de Banyoles, mentre que l’acampada a Sant Antoni de Sant Joan es va haver de suspendre a causa de les pluges. En total, a les sortides hi han paticipat uns 150 joves.

 

Bus de les Festes 2013

Si el Bus de les Festes 2013, ja ha fet tres parades a les festes majors de Ripoll i Camprodon i a l’Enkomarca’t, és a partir d’aquest proper cap de setmana quan el servei intensificarà l’activitat. I és que a partir del dissabte 27 de juliol, amb un bus per anar a la festa major de Queralbs, hi haurà un nou servei cada cap de setmana fins al setembre: Pardines (3 d’agost), Ogassa (10 d’agost), Ribes de Freser (17 d’agost), Vallfogona de Ripollès (23 d’agost), Planoles (24 d’agost), Sant Pau de Segúries (30 d’agost), Sant Joan de les Abadesses (7 de setembre) i Campdevànol (14 de setembre).

Recordem que els usuaris que encara no tinguin el carnet se’l poden fer al Consell Comarcal del Ripollès, al Servei de Joventut, i que cal ser major de 16 anys o complir-los aquest 2013. Tota la informació sobre els horaris, la normativa i el servei es pot trobar als webs del Consell Comarcal o de Joventut.

En aquests moments, el servei compta amb més de 640 usuaris registrats.

Compartiu-ho amb: