El Ripollès, amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Portada » Notícies » Noticies » El Ripollès, amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

El Ripollès, amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Publicat el

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, entre d'altres, vol fomentar l'ús d'un transport sostenible, segur i saludable. Des del Consell Comarcal del Ripollès comptem amb l'apartat de Mobilitat i transport públic al Ripollès per fomentar la mobilitat amb transport públic a la nostra comarca. Aquí hi trobareu els horaris de les línies urbanes i interurbanes d'autobús. Recordeu que canviant la nostra manera de desplaçar-nos podem augmentar els nostres nivells d’activitat física, contribuir a millorar la qualitat de l’aire que respirem i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.