L’actualitat comarcal al ’19×19′ del mes de setembre

30 de setembre de 2013

Aquesta nit, a les 22.30h, Televisió del Ripollès emet el 19×19, programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, corresponent al mes de setembre. El president de l'ens, Miquel Rovira, hi repassarà temes d'actualitat com la participació ripollesa a la Via Catalana de l'11 de setembre, l'anunci del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, de la creació del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser; la posició del Ripollès davant de la possible candidatura per acollir els jocs olímpics d'hivern Barcelona Pirineus 2022 o els temes derivats de l'últim ple comarcal, com l'aprovació del conveni d'agermanament entre les comarques del Conflent i el Ripollès. El programa es repetirà l'endemà dimarts a les 17.00h i el proper dissabte a les 17.00h.

Compartiu-ho amb: