Demà i divendres pas alternatiu a la N-260, a Ribamala, per fer els útlims retocs de les obres

1 d'octubre de 2013

El responsable de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Girona, Jorge Verdú, ha informat aquest matí al president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, que demà, dimecres 2 d’octubre, es donarà pas alternatiu durant tot el dia a la N-260, a l’alçada de Ribamala, entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Tot i que les obres de reforçament del talús lateral en el tram on es va produir l’esvoranc a mitjans d’abril ja estan finalitzades, ara cal posar-hi una última capa d’asfalt. La circulació es tornarà a normalitzar el dijous i divendres 4 d’octubre es tornarà a donar pas alternatiu, durant dues hores al matí, per pintar. Amb aquesta acció es donaran per finalitzades definitivament les obres a Ribamala.

Compartiu-ho amb: