El Conflent i el Ripollès formalitzaran l’agermanament aquest dissabte

12 d'octubre de 2013

Aquest proper dissabte 5 d’octubre, a les 16.00h, es farà l’acte institucional d’agermanament entre les comarques del Conflent i del Ripollès. La signatura es farà a Ripoll, en el marc del programa d’actes de l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya 2013. Vindrà una delegació del Conflent encapçalada pel president de la Communauté de Communes du Conflent i alcalde de Prada, Jean Castex.

També hi haurà alcaldes i alcaldesses de diversos municipis de la comarca nord-catalana. A la fotografia, visita del president del Consell, Miquel Rovira, i els vicepresidents 2n i 4t, Joan Manso i Josep Coma, a la Casa de la Generalitat de Perpinyà per ultimar els detalls de l’agermanament, el 5 de setembre passat.

L’ordre del dia serà el següent:

  • 15.30h Recepcióde la delegació del Conflent a l’Ajuntament de Ripoll per part de l’alcalde, Jordi Munell; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i altres alcaldes/ses, consellers/es comarcals i regidors/es de la comarca del Ripollès.
  • 16.00h Acte institucional d’agermanament amb la signatura del conveni entre els presidents del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, i de la Communauté de Communes du Conflent, Jean Castex. A la sala Eudald Pradell de l’Ajuntament de Ripoll.

        Posteriorment hi haurà un brindis amb cava i l’atenció als mitjans de comunicació.

  • 17.00h Inici dels actes en el marc de la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya a la Plaça de l’Ajuntament: pregó del Pubillatge, presentació al públic de l’agermanament i mostra de les danses del Ripollès, entre d’altres. 
Compartiu-ho amb: