Santi Vila anuncia millores a Vallter 2000 gràcies a una inversió de 500.000 euros

18 d'octubre de 2013

Aquest migdia el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat les millores que presentarà aquesta temporada Vallter 2000 gràcies a una inversió de gairebé 500.000 euros per part del Govern: una nova pista d'esquí nòrdic, una ampliació del domini esquiable, un catàleg de nous serveis i activitats i una política comercial amb descomptes de fins al 30% en els forfets. L'impuls s'emmarca en la política de reconversió d'estacions d'esquí en estacions de muntanya que captin visitants durant tot l'any que està impulsant la Generalitat. Més informació nota premsa Generalitat

Territori i Sostenibilitat, a través de FGC Muntanya, farà aquesta inversió en el nou model d'explotació de les instal·lacions amb l'objectiu d'assolir els 60.000 visitants anuals (en els darrers 5 anys l'estació havia anat perdent visitants fins a arribar als 31.700 de la temporada passada). L'objectiu, segons Vila, és que Vallter "sigui un motor econòmic pel Ripollès, al costat de la ja consolidada estació de muntanya de Vall de Núria o la futura creació del parc natural de les capçaleres dels rius Ter i Freser".

Vila també ha parlat de la necessitat que Govern i territori "anem tots a una per reclamar la millora de la R3". Vila creu que més enllà de la candidatura olímpica, s'ha d'exigir al Govern de l'Estat espanyol que inverteixi en infraestructura, executant el desdoblament de via allà on ja està estudiat que es pot, i exigint una millora del servei a l'operador de la línia. "El servei pot i ha de millorar i ho farà a curt termini", ha sentenciat Vila.

El conseller ha fet aquest anunci al Consell Comarcal del Ripollès, on ha signat el llibre d'honor, i a poc menys d'una setmana que l'ens comarcal aculli una nova reunió de la Comissió Assessora del Ripollès de les estacions de Vall de Núria i Vallter 2000.

Compartiu-ho amb: