L’extensió de la UNED al Ripollès ja ha iniciat el curs 2013-2014

22 d'octubre de 2013

Avui a la tarda el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, assistirà a l'acte inaugural del curs acadèmic 2013-2014 de la UNED, al centre associat que la universitat a distància a Girona. Anirà a càrrec del periodista i escriptor Agustí Pons i Mir. La UNED compta amb una extensió comarcal al Ripollès des del 4 de maig de 1992, gràcies a un conveni signat entre el Centre Associat UNED Girona i el Consell Comarcal del Ripollès.

Aquesta extensió comarcal s'ubica a la 3a planta de l'edifici Modest Sayós (C/Vint-i-set de maig, 1-5 de Ripoll), on hi ha el Centre d'Autoformació del Ripollès i Escola d'Adults, i s'hi imparteixen classes dels cursos d'accés per a majors de 25 i 45 anys.

El coordinador és el professor Ramon Alabau i , tot i que el curs ja s'ha iniciat, els interessats encara hi són a temps i cal que es posin en contacte amb el centre a través del correu ralabau@girona.uned.es.

Compartiu-ho amb: