Satisfacció del Consell Comarcal del Ripollès amb el nou model de gestió de FGC per Vallter

24 d'octubre de 2013

Ferrocarrils de la Generalitat va presentar el nou pla de gestió per Vallter 2000 a la Comissió Assessora del Ripollès, que ahir es va reunir al Consell Comarcal del Ripollès. El president de FGC, Enric Ticó, va ser clar, o es canviava el model de gestió o l'estació s'hauria hagut de tancar en dos anys. Ticó també va anunciar que la prova ciclista de la Volta Catalunya tornarà a tenir un final d'etapa a Vallter i una sortida a Llanars.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ja va avançar el divendres passat el pla de millores a Vallter 2000 encaminades a recuperar els 60.000 visitants que fan falta per fer l'estació sostenible (més informació) i ahir el president de FGC va explicar amb més detall com serà el nou pla de gestió de Vallter, que inclou un paquet de mesures per transformar-la en una estació de muntanya amb activitats tot l'any. Més informació (nota premsa FGC)

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, es va mostrar molt satisfet amb l'aposta de la Generalitat per donar un impuls a l'estació, que ha d'esdevenir un motor econòmic per la Vall de Camprodon i pel Ripollès, tal com ho és ja Vall de Núria.

Rovira va presidir, juntament amb Ticó, la Comissió Assessora del Ripollès, creada el 2011 per Ferrocarrils de la Generalitat per informar els principals agents polítics, socials i econòmics del Ripollès, juntament amb els representants de les estacions de Vall de Núria i Vallter, sobre les actuacions que es duen a terme a les estacions. La Comissió d'ahir va servir per fer un seguiment dels objectius estratègics de cara als propers mesos d'hivern, així com per analitzar les resultats de l'estiu 2013.

Compartiu-ho amb: