Aquest novembre torna el Cicle de Cinema Infantil en Català a Ripoll

29 d'octubre de 2013

El Teatre-Cinema Comtal de Ripoll tornarà a acollir el CINC, Cicle de Cinema Infantil en Català, promogut per l'Ajuntament de Ripoll i el Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística. Es farà els dissabtes del mes de novembre, a les 18.15h, amb un preu de 4,50 euros per entrada. La primera sessió serà el proper dissabte, 2 de novembre, amb el film "Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur".

Les properes sessions seran el 9 de novembre, amb la projecció del film "Gru, el meu dolent preferit 2"; el 16 de novembre, amb "Els Croods"; el 23 de novembre, amb "Els Barrufets 2" i el 30 de novembre amb "Epic. El món secret".

El CINC també compta amb la col·laboració del Circuit Urgellenc i dels Serveis Territorials d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Compartiu-ho amb: