Formacions per al retorn dels joves al món rural

5 de novembre de 2013

L'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès han organitzat dues formacions en el marc del programa ODISSEU* de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural. Els protagonistes, per tant, són els joves, als quals es pretén donar formació i informació per poder orientar el seu futur laboral al Ripollès.

La primera formació és la Taula Rodona d’Emprenedoria Jove, que tindrà lloc aquest proper divendres 8 de novembre, al Casal de Joves El Galliner de Ripoll. L’objectiu és donar a conèixer l’experiència de joves emprenedors del Ripollès que han muntat els seus propis negocis: l’empresa especialitzada en gestió financera del risc clima Fahrenheit Risk International, l’empresa d’activitats de muntanyaOxineu i l’acadèmia d’idiomes Well-Come. L’acte és gratuït i es farà a les 6 de la tarda.

La segona formació, també gratuïta, serà el dimarts 10 de desembre i porta per títol Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?. Es farà a les 7 de la tarda a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, al Consorci Ripollès Desenvolupament, i comptarà amb la participació d’empresaris ripollesos dels sectors agroalimentari, restauració i industrial. En concret, Enric Camprubí de l’empresa Pirinat de Campdevànol, Jordi Vila del restaurant Can Jepet de Setcases i Guillem García de la indústria Edicas de Ripoll.

*El programa ODISSEU, de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural, està finançat pel Departament d’Agricultura i gestionat al Ripollès per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb la col·laboració del servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: