Bona participació a la Taula d’Emprenedoria Jove de Ripoll

12 de novembre de 2013

Bona valoració de la Taula d'Emprenedoria Jove, que va tenir lloc el divendres passat al Casal de Joves El Galliner de Ripoll. Hi van assistir una trentena de joves, entre els quals alumnes de la Fundació Eduard Soler i de centres de secundària del municipi, que van escoltar les explicacions de tres joves emprenedors de la comarca. El president de les dues entitats organitzadores, l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, en va fer la presentació.

Els encarregats d'explicar la seva experiència com a joves emprenedors van ser la  ripollesa Cristina Aroca (24 anys), que ha muntat l'acadèmia d'idiomes Well-Come a Ripoll amb una sòcia; el campdevanolenc Sergi Corbatera (25 anys), que ha creat l'empresa Fahrenheit Risk International, especialitzada en gestió financera del risc clima; i Marc Umbert (37 anys), que ha creat l'empresa d'activitats de muntanya Oxineu.

L'acte s'emmarcava en el programa ODISSEU, de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural, finançat pel Departament d'Agricultura, que treballa per al retorn i la inserció dels joves al medi rural.

Leader i Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès ja tenen a punt una segona formació també sota el paraigua d'aquest programa: la xerrada Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?, que tindrà lloc el dimarts 10 de desembre, a les 7 de la tarda, a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès al Consorci Ripollès Desenvolupament, Ripoll. Més informació

Compartiu-ho amb: