Taula rodona sobre el perfil de joves que busquen els empresaris del Ripollès

5 de desembre de 2013

El proper dimarts 10 de desembre tindrà lloc la segona formació que l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès han organitzat en el marc del programa ODISSEU* de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural.

Es tracta de la taula rodona que porta per títol Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?. Es farà a les 7 de la tarda a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, al Consorci Ripollès Desenvolupament (Ripoll), i comptarà amb la participació d’empresaris ripollesos dels sectors agroalimentari, restauració i industrial. En concret, Enric Camprubí de l’empresa Pirinat de Campdevànol, Jordi Vila del restaurant Can Jepet de Setcases i Guillem García de la indústria Edicas de Ripoll.

L’objectiu d’aquesta jornada, gratuïta i oberta a tothom, és donar formació i informació als joves per poder orientar el seu futur laboral al Ripollès.

Leader i ConsellComarcal ja van dur a terme una primera formació el 8 de novembre passat a Ripoll, una Taula Rodona d’Emprenedoria Jove, que va donar a conèixer l’experiència de joves emprenedors del Ripollès que han muntat els seus propis negocis.

*El programa ODISSEU, de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural, està finançat pel Departament d’Agricultura i gestionat al Ripollès per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb la col·laboració del servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: