Taula rodona sobre el perfil de joves que busquen els empresaris del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Taula rodona sobre el perfil de joves que busquen els empresaris del Ripollès

Taula rodona sobre el perfil de joves que busquen els empresaris del Ripollès

Publicat el

El proper dimarts 10 de desembre tindrà lloc la segona formació que l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès han organitzat en el marc del programa ODISSEU* de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural.

Es tracta de la taula rodona que porta per títol Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?. Es farà a les 7 de la tarda a l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, al Consorci Ripollès Desenvolupament (Ripoll), i comptarà amb la participació d’empresaris ripollesos dels sectors agroalimentari, restauració i industrial. En concret, Enric Camprubí de l’empresa Pirinat de Campdevànol, Jordi Vila del restaurant Can Jepet de Setcases i Guillem García de la indústria Edicas de Ripoll.

L’objectiu d’aquesta jornada, gratuïta i oberta a tothom, és donar formació i informació als joves per poder orientar el seu futur laboral al Ripollès.

Leader i ConsellComarcal ja van dur a terme una primera formació el 8 de novembre passat a Ripoll, una Taula Rodona d’Emprenedoria Jove, que va donar a conèixer l’experiència de joves emprenedors del Ripollès que han muntat els seus propis negocis.

*El programa ODISSEU, de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural, està finançat pel Departament d’Agricultura i gestionat al Ripollès per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb la col·laboració del servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.