70 joves participen en les formacions per al retorn i la inserció laboral al Ripollès

11 de desembre de 2013

Èxit de participació a la taula rodona sobre Quin perfil de joves busquen els empresaris del Ripollès?, que va tenir lloc ahir al vespre al Consorci Ripollès Desenvolupament. Hi van participar uns 40 joves, molts d’ells alumnes de la Fundació Eudard Soler, que van seguir amb atenció les explicacions dels ponents, tres empresaris ripollesos dels sectors agroalimentari, restauració i industrial.

Eren Enric Camprubí de l’empresa Pirinat de Campdevànol, Jordi Vila del restaurant Can Jepet de Setcases i Guillem García de la indústria Edicas de Ripoll. Els empresaris van explicar què esperen trobar quan fan les entrevistes i què se solen trobar i van donar indicacions sobre com fer un bon currículum, com enfocar les entrevistes de feina i van parlar també de la presència i l’actitud a l’hora de cercar feina, entre d’altres qüestions.

Aquesta és una de les dues formacions que l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès han organitzat en el marc del programa ODISSEU* de retorn i inserció laboral dels joves al medi rural.

La primera formació es va fer el 8 de novembre passat a Ripoll. Va ser una Taula Rodona d’Emprenedoria Jove, que va donar a conèixer l’experiència de joves emprenedors del Ripollès que han muntat els seus propis negocis, i en la qual van participar 30 persones.

Els organitzadors fan una bona valoració de la participació en les dues formacions (70 joves en total) i esperen continuar treballant per al retorn i la inserció dels joves a la comarca del Ripollès en el marc d’ODISSEU. Es tracta d’un programa de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i la Fundació del Món Rural finançat pel Departament d’Agricultura i gestionat al Ripollès per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura amb la col·laboració del servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: