Albert Puigvert serà el nou gerent del Consell Comarcal del Ripollès

20 de desembre de 2013

Albert Puigvert i Tuneu, fins ara gerent del Consorci Ripollès Desenvolupament, ha estat nomenat gerent del Consell Comarcal del Ripollès, lloc que ocuparà a partir de l’1 de gener de 2014. El nomenament s’ha fet aquest vespre, en sessió extraordinària del Ple de la institució, amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció dels grups del PSC i ERC a l’oposició, per considerar-ho una qüestió de “confiança de l’equip de govern”.

Puigvert (a la foto, assegut darrere de Morales) donarà el relleu en el càrrec a Raül Morales i Vergés qui, després de vint-i-dos anys, va presentar la seva renúncia el dimarts d’aquesta setmana davant del canvi de rumb en l’estratègia comarcal adoptat pel president i l’equip de govern del Consell.

Equip de govern i oposició han volgut posar en valor la tasca de Morales al llarg d’aquests anys, així com la lleialtat i la dedicació cap a una administració que ha esdevingut de les “més prestigiades” a nivell català. El fins ara gerent també ha volgut manifestar que ha estat un orgull formar part del Consell Comarcal del Ripollès com a gerent i comptar amb el suport de treballadors i polítics de tots els colors.

Tots els consellers comarcals també han volgut felicitar Puigvert per la nova tasca encomanada i desitjar-li els encerts i el bon fer que ja ha demostrat des de la gerència del Consorci Ripollès Desenvolupament i l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

 

Suport unànime a la consulta del 9 de novembre de 2014

El Ple també ha aprovat per unanimitat dels tres grups comarcals (CiU, PSC i ERC) donar suport a la declaració institucional de l’Associació de Municipis per la Independència a favor de la celebració de la consulta del 9 de novembre de 2014.

Finalment, els grups comarcals amb representació al Ple també han donat suport al Manifest davant de la propera aprovació del projecte de Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local.

Compartiu-ho amb: