2013, l’any del consens comarcal, al ’19×19′ de desembre

Portada » Notícies » Noticies » 2013, l’any del consens comarcal, al ’19×19′ de desembre

2013, l’any del consens comarcal, al ’19×19′ de desembre

Publicat el

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, aprofitarà l'últim 19×19 de 2013 per fer balanç de l'any que s'acaba. Un any en què, segons Rovira, s'ha treballat molt per al consens i la cohesió comarcal. El programa repassarà aquesta i d'altres qüestions rellevants en els àmbits social, polític, mediambiental, de les infraestructures, cultural… del Ripollès. El programa informatiu del Consell es podrà veure per Televisió del Ripollès el dilluns 30 de desembre a les 22.30, el dimarts 31 a les 17h i el dissabte 4 de gener a les 17h.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page