Reforç de la senyalització al punt negre de la C-17 i estudi del tram entre les Masies de Voltregà i Ripoll

Portada » Notícies » Noticies » Reforç de la senyalització al punt negre de la C-17 i estudi del tram entre les Masies de Voltregà i Ripoll

Reforç de la senyalització al punt negre de la C-17 i estudi del tram entre les Masies de Voltregà i Ripoll

Publicat el

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, es mostra satisfet per la mesura que adoptarà la Direcció General de Carreteres per reforçar els indicadors de perill al punt negre de la C-17, en terme municipal de Les Llosses, on el mes passat va tenir lloc un accident mortal.

Rovira, acompanyat dels alcaldes de Ripoll i Les Llosses, es va reunir aquest dimarts passat amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el director General de Carreteres, Xavier Flores, per expressar la preocupació del territori per la perillositat en la circulació per aquest tram.

Carreteres va anunciar que el reforç dels senyals és una primera mesura immediata que es durà a terme, però no descarta dur-ne més a mig termini, després d'avaluar un estudi del tram entre les Masies de Voltregà i Ripoll encarregat a la concessionària Cedinsa. La Generalitat no descarta la rectificació de traçats i la instal·lació d'un radar fix, demanda feta per presidents i alcaldes.

Rovira afirma que des del Consell Comarcal del Ripollès es vetllarà tot el procés per tal d'assegurar la circulació segura fins a Ripoll.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page