Campdevànol acull el Primer Fòrum Transfronterer del Metall els dies 17 i 18 de gener

14 de gener de 2014

Els dies 17 i 18 de gener Campdevànol acollirà el Primer Fòrum Transfronterer del Metall organitzat pels Ajuntaments de Campdevànol i d’Arles sur Tech -consistoris membre del Cercle Europeu de Ciutats del Metall a banda i banda de la frontera-, juntament amb la Cambra de Comerç de Girona, la Unió Intersectorial del Ripollès, el Consell Comarcal del Ripollès i l’Associació Transpirinenca. El president del Consell, Miquel Rovira, hi explicarà l’experiència transfronterera d’agermanament entre el Ripollès i el Conflent.

El Fòrum serà un espai de debat i de trobada que reunirà tota mena d’agents per discutir sobre el món del metall des de diferents perspectives: l’artesania entorn del metall, la viabilitat i competitivitat de l’empresa metal·lúrgica, els orígens de la tradició metal·lúrgica a banda i banda de la frontera, etc.

El divendres 17 de gener, a les 12.30, es parlarà d’exemples de cooperació transfronterera entre els quals l’agermanament de les comarques del Conflent i el Ripollès liderat pel Consell Comarcal del Ripollès. L’explicaran el president, Miquel Rovira, i l’alcaldessa de Fontpedrosa, Arlette Bigorre.

Consulteu el programa:

1

Compartiu-ho amb: