Informacions de l’Oficina del Consumidor del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Informacions de l’Oficina del Consumidor del Ripollès

Informacions de l’Oficina del Consumidor del Ripollès

Publicat el

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor comença l'any recordant una sèrie d'informacions d'interès per a les persones consumidores. La primera és que ens trobem en període de rebaixescal tenir en compte algunes recomanacions a l'hora de realitzar les nostres compres. L'OCIC també vol recordar advertències davant de vendes a domicili i, finalment, informar sobre les mesures adoptades pel Govern contra la pobresa energètica durant els mesos d'hivern. Més informació

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page