Ripoll se suma aquest dissabte a la Marató de Donants de Sang de Catalunya

Portada » Notícies » Noticies » Ripoll se suma aquest dissabte a la Marató de Donants de Sang de Catalunya

Ripoll se suma aquest dissabte a la Marató de Donants de Sang de Catalunya

Publicat el

Aquest proper dissabte 18 de gener, de les 10 del matí a les 9 del vespre, hi haurà una nova donació de sang a la Sala Eudald Graells de Ripoll. L'organitza l'Associació de Donants de Sang de Ripoll. Recordem que del 17 al 24 de gener se celebra la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya. Des del Consell Comarcal del Ripollès fem una crida a la participació ja que la donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. A més, cada 3 segons algú necessita sang a Catalunya. Coneixeu més motius per donar sang.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page