La renúncia del conseller Marc Prat al primer ple de 2014 del Consell Comarcal

Portada » Notícies » Noticies » La renúncia del conseller Marc Prat al primer ple de 2014 del Consell Comarcal

La renúncia del conseller Marc Prat al primer ple de 2014 del Consell Comarcal

Publicat el

El proper dimarts 21 de gener tindrà lloc una sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Ripollès. Serà a les 8 del vespre, a la seu de la corporació, i hi haurà un ordre del dia marcat per la renúncia del conseller comarcal de CiU, Marc Prat i Arrey, per motius professionals. Es tracta de la sisena renúncia d'aquest mandat, que també ha vist els relleus de Teresa Jordà (ERC), Raimon Traver (CiU), Montserrat Portabella (CiU), Jeroni Marín (CiU) i Xavier Cima (CiU). Consulteu l'ordre del dia

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page