Esllavissada al punt negre de la C-17

Portada » Notícies » Noticies » Esllavissada al punt negre de la C-17

Esllavissada al punt negre de la C-17

Publicat el

A primera hora del matí el CECAT, Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, ha informat al president del Consell Comarcal del Ripollès d'una esllavissada a la C-17, al voltant del punt quilomètric 85 (on el desembre passat es va produir un accident mortal), en sentit nord, en terme municipal de les LLosses. El CECAT ha parlat d'una pedra de grans dimensions i d'altres de petites i de l'afectació d'un carril. També ha informat de l'afectació d'un cotxe, tot i que no hi ha hagut ferits, i que s'ha tallat la circulació d'un carril fins que no es retirin les pedres. La fotografia és feta per un usuari i publicada pel bisetmanari El 9 Nou

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page