Durant el 2014, l’actualitat del Consell es podrà tornar a seguir a través del ’19×19′

Portada » Notícies » Noticies » Durant el 2014, l’actualitat del Consell es podrà tornar a seguir a través del ’19×19′

Durant el 2014, l’actualitat del Consell es podrà tornar a seguir a través del ’19×19′

Publicat el

El Consell Comarcal del Ripollès aposta, un any més, per acostar l'actualitat de l'ens mensualment a través del 19×19. El programa, que emet Televisió del Ripollès, es podrà veure l'últim dilluns de cada mes, a les 22.30h (les reemissions seran l'endemà, dimarts, a les 17h i el dissabte següent a les 17.30h). Avui, per tant, arriba el primer programa del 2014. De la del president, Miquel Rovira, s'hi farà una valoració de les perspectives de l'any que acabem d'encetar, es parlarà de la regulació de la propera temporada de bolets al Ripollès i del que va succeir en el plenari de gener, entre d'altres. El programa també es pot visualitzar des del web Televisió del Ripollès a la carta.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page