Durant el 2014, l’actualitat del Consell es podrà tornar a seguir a través del ’19×19′

27 de gener de 2014

El Consell Comarcal del Ripollès aposta, un any més, per acostar l'actualitat de l'ens mensualment a través del 19×19. El programa, que emet Televisió del Ripollès, es podrà veure l'últim dilluns de cada mes, a les 22.30h (les reemissions seran l'endemà, dimarts, a les 17h i el dissabte següent a les 17.30h). Avui, per tant, arriba el primer programa del 2014. De la del president, Miquel Rovira, s'hi farà una valoració de les perspectives de l'any que acabem d'encetar, es parlarà de la regulació de la propera temporada de bolets al Ripollès i del que va succeir en el plenari de gener, entre d'altres. El programa també es pot visualitzar des del web Televisió del Ripollès a la carta.

Compartiu-ho amb: