Joventut del Ripollès farà una jornada sobre l’organització d’actes i esdeveniments

30 de gener de 2014

El Servei de Joventut del Ripollès torna a portar l’organització d’actes i esdeveniments a debat el proper divendres 7 de febrer, a les 18h, al Casal de Joves El Galliner de Ripoll, sota el títol Coneixes quines normatives cal complir a l’hora d’organitzar concerts i altres esdeveniments?.

Després de la bona acollida de les dues jornades organitzades l’abril de l’any passat al voltant de l’organització de festes, sobretot en temes de contractació, seguretat i dispensació d’alcohol, Joventut ha tornat a programar una nova jornada de reflexió. Anirà a càrrec de professionals de l’àmbit de la cultura de l’empresa Qultural, que resoldran dubtes i donaran a conèixer casos pràctics al voltant de l’SAGE, contractacions, infraestructures, assegurances i Plans d’Autoprotecció, entre d’altres.

La jornada està adreçada a associacions, comissions de festa, personal d’administracions públiques i a tot aquell que hi estigui interessat, és gratuïta i inclourà un torn de preguntes final.

Compartiu-ho amb: