2a edició de l’Esquiada Jove a Vallter 2000

13 de febrer de 2014

Els Serveis de Joventut del Ripollès han organitzat una segona edició de l’Esquiada Jove, adreçada a nois i noies a partir de 12 anys. La sortida es farà a Vallter 2000 el dissabte 15 de març i la intenció és donar a conèixer les estacions de muntanya de la comarca i gaudir d’un dia d’esport. La primera edició, el març de 2013, va tenir lloc a Vall de Núria i va comptar amb una vintena de participants (a la foto).

Al marge de poder esquiar a un preu ajustat (autocar + forfet + assegurança per 15,80 euros per a joves de 12 i 13 anys i per 21,50 euros per a joves a partir de 14 anys), com a novetat també es podrà optar per fer una sortida amb raquetes de neu per 20 euros. El lloguer de material d’esquí sortirà per 15,50 euros i de material d’snowboard per 18,50 euros.

Les inscripcions es poden realitzar fins al dimarts 11 de març al casal de joves El Galliner de Ripoll, al centre cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses i als Punts Joves dels instituts de secundària de la comarca. Les places són limitades.

Per a més informació: inscripcions, autoritzacions, preus, normativa, horaris… es poden consultar les pàgines www.joventut.es.cat o www.ripolljove.cat.

Compartiu-ho amb: