Setmana d’audicions a l’Escola Comarcal de Música i obres de millora a la seu de Sant Joan

19 de febrer de 2014

Al llarg de la setmana que ve, del 24 al 28 de febrer de 2014, els alumnes (a partir de 7 anys) de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès realitzaran les audicions d’instrument a cada seu, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. Aquestes audicions són, de fet, un examen on els alumnes han de demostrar els progressos aconseguits durant el curs, però amb la particularitat de fer-ho pujats a un escenari i davant de públic, ja que les audicions es fan en règim de portes obertes per a tothom

Per tant els alumnes també poden experimentar amb les sensacions d’interpretar una peça musical davant d’un auditori (fotografia de les audicions del curs passat. Febrer de 2013).

Els horaris de les audicions instrumentals seran els següents

Seu

Dia

Hora

Instrument

Ripoll

 

Dilluns 24

 

18:30h

Violí, guitarra, piano,baix elèctric, contrabaix, guitarra elèctrica, conjunt instrumental

 

Dijous 27

19:00h

Piano, guitarra, flauta travessera, cant, saxofon, conjunt instrumental

 

Divendres 28

19:00h

Bateria, guitarra elèctrica, piano, combos

Sant Joan de les Abadesses

Dimecres 26

(al Palau de l’Abadia)

18:00h

Guitarra, violí, piano, bateria, flauta, saxofon, clarinet, conjunt instrumental

 

Millores a la seu de Sant Joan de les Abadesses

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha dut a terme unes obres de millora a l’antic edifici de la llar d’infants, seu de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès a la població. L’actuació ha consistit en el canvi dels tancaments i de les finestres, i en la col·locació d’un aïllant tèrmic a terra que ha millorat el confort de mestres i de l’alumnat. Les millores han tingut un cost de 5.500,00 euros.

Actualment l’escola 45 alumnes a Sant Joan de les Abadesses, a més de l’alumnat de P4 i P5 que rep classes de forma directa a l’Institut Escola. Entre els centres de Sant Joan i Ripoll hi ha prop de 200 alumnes en total. Majoritàriament hi ha joves i infants, però l’escola és oberta a totes les edats. Com a exemple, l’alumne més jove 4 anys, i hi ha dues alumnes de prop de 70 anys que aprenen a tocar la bateria i la guitarra. A Sant Joan es fan classes de dilluns a divendres, excepte dimarts, en horari de tarda.

Més informació:

Web de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

Bloc de l'Escola Comarcal de Música del Ripollès

Compartiu-ho amb: