Arriba la XXI Duatló de Sant Joan de les Abadesses

5 de març de 2014

Aquest proper diumenge, 9 de març, Sant Joan de les Abadesses celebrarà la 21a Duatló, puntuable pel Circuit Català i per la Lliga de Clubs. Organitzada pel Club Triatló de Sant Joan (CTSJA), la Federació Catalana de Triatló i l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, la prova esportiva consistirà en 10 quilòmetres de cursa a peu, 40 amb bicicleta i 5 més de cursa a peu. La cursa ciclista es desenvoluparà entre les 10.30h i les 13h i caldrà tancar al trànsit la carretera GI-521, de Coll de Coubet a Sant Joan de les Abadesses.

Pel que fa al recorregut, la cursa a peu es disputarà per dintre de Sant Joan. El tram de bicicleta, en canvi, sortirà del municipiportarà els corredors a Ripoll i tornaran per Vallfogona i pel Coll de Sentigosa fins a Sant Joan, on faran, de nou, el recorregut a peu. Tot i que les bicicletes passaran per la N-260, no caldrà tallar la circulació d'aquesta via. Horaris XXI Duatló 

Més informació: notícia al web de Sant Joan de les Abadesses

Compartiu-ho amb: