Trobada entre el nou delegat d’UGT al Ripollès i el president del Consell Comarcal

18 de març de 2014

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, s’ha trobat aquest matí amb el nou delegat comarcal d’UGT, Lluís Riera. Tal com va fer el dia 3 de març amb el nou representant de CCOO del Ripollès, Rovira ha volgut tenir una primera presa de contacte amb el sindicat per posar en comú temes que marquen l’agenda comarcal.

Riera va ser nomenat nou delegat d’UGT de les comarques del Ripollès i la Cerdanya a finals de 2013. En la seva trobada amb Rovira ha volgut destacar la trajectòria del sindicat, que enguany compleix 125 anys i un informe propi de diagnosi socioeconòmica de les comarques gironines entre 2008 i 2012.

Rovira i Riera també han parlat de reivindicacions històriques de la comarca, com la millora de les comunicacions internes i externes, en especial, la ferroviària i la necessitat de desdoblar la R3 en els trams on sigui possible.

El sindicat també té com a prioritat la lluita contra les retallades que proposa la nova Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL).

Compartiu-ho amb: