Novè any de Programa Escolar de Neu dels alumnes del Joan Triadú de Ribes de Freser

24 de març de 2014

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, va acompanyar la setmana passada els alumnes de secundària de la Secció d'Institut Joan Triadú de Ribes de Freser en el seu últim dia del Programa Escolar de Neu a Vall de Núria. Es tracta del novè any de la iniciativa, molt ben valorada per alumnes, professors, pares i administracions col·laboradores.

Cada alumne de secundària, de primer a quart d'ESO, rep deu jornades formatives d'esquí durant cada curs. Una formació que forma part de l'assignatura d'Educació Física i que és, per tant, obligatòria. D'aquesta manera, quan acaben els quatre cursos d'ESO, l'alumne sap esquiar . Molts alumnes aconsegueixen un nivell suficient per competir. I el que és més important, aprenen a desenvolupar-se en un medi que més endavant pot suposar una sortida professional per a ells en una comarca amb dues estacions de muntanya pròpies i amb altres estacions molt properes.

Lliurament de diplomes en l'últim dia d'esquiada del curs a Vall de Núria

Aquest mateix mes de març, El Diario Basco es va fer ressò del programa a través d'un reportatge. Llegiu-lo aquí

Compartiu-ho amb: