El Consell acull un acte previ al 7è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya

25 de març de 2014

El Consell Comarcal del Ripollès acollirà l'acte precongressual del Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya. Comptarà amb l'assistència de la directora dels Serveis Territorials a Girona de Benestar i Família, Montserrat Roura, i hi assistiran una cinquantena de membres de vuit entitats de gent gran del Ripollès.

L'acte serà demà, dimecres 26 de març de 2014, a les 11 del matí. Hi donaran la benvinguda l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el president del Consell, Miquel Rovira. També el presidirà Maria Picola en represenatció del Consell de la Gent Gran de Catalunya.

Les entitats assistents seran l'Associació de Gent Gran de Ripoll, el Club Casal dels Avis de Ripoll, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Campdevànol, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Joan de les Abadesses, l'Associació del Casal de la Gent Gran de la Vall de Camprodon, la Llar de la Gent Gran de Sant Pau de Segúries, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Ribes de Freser i l'Associació de Gent Gran de Vallfogona de Ripollès.

Compartiu-ho amb: