L’Escola Comarcal de Música engega el 2n cicle de ‘L’Escola al carrer’

25 de març de 2014

Després de la bona acollida del cicle de concerts al carrer del curs anterior, l’Escola Comarcal de Música del Ripollès torna a posar en marxa la iniciativa de L’Escola al carrer amb l’objectiu de mostrar el procés d’aprenentatge dels alumnes a la societat ripollesa i, de pas, acostar el centre a tot tipus de públic.

Els dos primers concerts fora de l’Escola es faran al Casal Cívic La Devesa del Pla de Ripoll, el dijous 27 de març i el dilluns 31 de març, amb la flauta travessera i la guitarra com a protagonistes.

El primer concert serà aquest proper dijous, a les 18h, i comptarà amb l’actuació d’alumnes de flauta travessera, tant en format de quartet, com de duet i solista. S’interpretaran peces de Corelli, Brahms, Serra, Waignein, Delibes i Haendel.

El segon concert serà el dilluns 31 de març, a les 19h, a càrrec d’alumnes de guitarra. Per una banda hi haurà l’orquestra, que interpretarà un repertori amb cançons populars catalanes, de grups de música catalana contemporanis, així com de clàssics com Beethoven. D’altra banda també hi haurà intrepretacions solistes.

L’Escola ja prepara actuacions de cara als mesos d’abril, maig i juny, aquesta vegada i com l’any passat, a l’aire lliure. Recordem que l’any passat es van fer tres actuacions a les places Dama (10 de maig) i La Lira de Ripoll (20 d’abril i 25 de maig, a les fotos)  i un concert a la plaça de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses (15 de juny).

Consulteu els cartells: concert 27 de març, concert 31 de març

Compartiu-ho amb: