El Ripollès també prepara el proper Congrés de la Gent Gran de Catalunya

Portada » Notícies » Noticies » El Ripollès també prepara el proper Congrés de la Gent Gran de Catalunya

El Ripollès també prepara el proper Congrés de la Gent Gran de Catalunya

Publicat el

El Consell Comarcal del Ripollès va acollir ahir un dels actes previs al 7è Congrés de la Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc el proper mes d'octubre. El departament de Benestar Social i Família està fent trobades amb les diferents entitats de gent gran del territori per tal de preparar-lo, explicar com anirà i recollir inquietuds. Al Ripollès hi van participar una quinzena de representants de vuit entitats (veure la notícia prèvia) i es va  comptar amb l'assistència de la directora dels Serveis Territorials a Girona de Benestar i Família, Montserrat Roura.