L’Associació de Persones Sordes del Ripollès premiada a Barcelona per la seva tasca

27 de març de 2014

El dia 21 de març, la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) va lliurar els Premis Calafell-Tortosa a la Casa del Mar de Barcelona. Una de les guardonades va ser l'Associació de Persones Sordes del Ripollès en reconeixement de la seva tasca. Va anar a recollir el premi la presidenta, Francisca Pulgarín, que va ser acompanyada pel president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira.

Enguany se celebra el 35è Aniversari de FESOCA i el 25è Aniversari de la mort del seu fundador, Àngel Calafell. Per això l'acte va comtpar amb la directora general de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (l'ICASS) i diputats i diputades al Parlament de Catalunya de diverses formacions polítiques.

Més informació

Compartiu-ho amb: