El Consell i els sardanistes publiquen la Guia Sardanista del Ripollès 2014

2 d'abril de 2014

L’Àrea de Cultura del Consell ha col·laborat un any més amb les agrupacions sardanistes de la comarca per editar la Guia Sardanista del Ripollès. Enguany se n’han editat 2.300 unitats en format butxaca i ja s’han començat a repartir a través de les diverses agrupacions a socis, ajuntaments i oficines de turisme.

La Guia recull més d’un centenar d’actes, principalment ballades, però també concursos, audicions, aplecs i cursets, que van des de l’abril fins al desembre. També compta amb la salutació de l’alcalde d’Ogassa, Josep Tremps, perquè el municipi acollirà la XXV Trobada Sardanista Comarcal del Ripollès. Serà el dissabte 9 d’agost, a les 5 de la tarda, amb una audició doble de sardanes a càrrec de les cobles Ciutat de Girona i Principal d’Olot, que tindrà lloc a la plaça Dolça. La trobada coincidarà amb la Festa de la Germandat, la festa major d’estiu del municipi.

La Guia Sardanista del Ripollès 2014 també es pot descarregar des del web del Consell en aquest enllaç.

Compartiu-ho amb: