Taula amb empresaris en el marc del projecte per als joves ODISSEU

Portada » Notícies » Noticies » Taula amb empresaris en el marc del projecte per als joves ODISSEU

Taula amb empresaris en el marc del projecte per als joves ODISSEU

Publicat el

El projecte de retorn de joves al medi rural ODISSEU, coordinat a la comarca per l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, està planificant noves accions formatives i informatives per als joves. Per això els responsables tècnics del projecte han volgut copsar de primera l'opinió de l'entorn empresarial de la comarca.

Un total de sis responsables de diverses empreses del Ripollès s'han reunit aquest matí al Consell amb les tècniques que coordinen ODISSEU i han posat damunt la taula les qüestions que més interessen als empresaris envers als joves. D'aquí en sorgiran noves accions per aquest 2014.

El projecte ODISSEU està finançat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page