Un centenar de persones participen a les sessions d’exercici físic als Parcs Urbans de Salut del Ripollès

10 d'abril de 2014

Aquest 2014 el Consell Comarcal del Ripollès ha tornat a apostar per la dinamització dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables del Ripollès que depenen de Dipsalut, amb el cofinançament d’aquest organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

Així el Consell dóna continuïtat a un programa que ofereix des de l’estiu del 2012 a través d’un tècnic propi, prèviament format per Dipsalut, que es desplaça als diferents municipis del Ripollès que tenen Parc Urbà de Dipsalut per tal de fomentar l’activitat i l’exercici físic a la població. Al marge de sessions programades d’exercici físic, el tècnic també organitza caminades per les Xarxes d’Itineraris Saludables traçades al Ripollès per Dipsalut.

Actualment, s’estan dinamitzant 9 parcs de 8 municipis diferents i l’assistència ha anat creixent a mesura que els usuaris s’han assabentat de la iniciativa. Molts d’ells acudeixen a la cita setmanal faci el temps que faci. Al llarg del 2013 hi han participat un total de 105 persones d’edats compreses entre els 56 i els 85 anys. Les franges d’edat amb més usuaris són les de 66 a 75 anys i de 76 a 85 anys.

L’activitat és gratuïta i per participar-hi només cal anar al Parc Urbà de Salut del municipi a les hores i dies establerts pel Consell. Aquest és el calendari:

Dilluns: 11.30h a Planoles (a la foto del mig de la notícia)

Dimarts: 9.30h a Sant Pau de Segúries – 11h a Sant Joan de les Abadesses – 16.30h a Ogassa

Dimecres: 10h a Camprodon

Dijous: 9h a Gombrèn i 11h a Ribes de Freser

Divendres: Campdevànol. 9.45h al Parc del barri del Roser (a la foto de la capçalera) i 11h al Parc del barri de l'Estació

Compartiu-ho amb: