Acte de lliurament dels XXIII Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú

17 d'abril de 2014

L’endemà de la Diada de Sant Jordi, el proper dijous 24 d’abril de 2014, es farà el lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú, que enguany arriben a la 23a edició. L’acte començarà a les 6 de la tarda al Consell Comarcal del Ripollès i servirà, un any més, per homenatjar i recordar la figura de l’escriptor i pedagog ribetà, mort el 30 de setembre de 2010.

El certamen d’àmbit comarcal, amb el qual el Consell vol estimular la creació literària entre els més joves, des de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat, aquest any ha tornat a gaudir d’una alta participació. Per segon any consecutiu hi ha hagut participació per part de tots els centres educatius de la comarca* i s’han presentat, després de la preselecció de les pròpies escoles i instituts, 148 treballs (135 el 2011, 144 el 2012 i 145 el 2013).

* Els alumnes que han participat al certamen del 2014 provenen de l’Escola Doctor Robert i  la Secció d’Institut Germans Vila-Riera de Camprodon; les escoles Joan Maragall, Els Salesians, Vedruna i Tomàs Raguer i l’Institut Abat Oliba de Ripoll; l’Escola Mare de Déu de Núria i la Secció d’Institut Joan Triadú de Ribes de Freser, l’Escola Pirineu de Campdevànol, l’Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses, les escoles de la ZER Vall del Ter (Les Moreres de Llanars, l’Esquirol d’Ogassa, Els Pinets de Sant Pau de Segúries i la Daina de Vilallonga de Ter) i les de la ZER Comte Arnau (l’Escola Núria Pi i Morer de Planoles i l’Escola de Vallfogona de Ripollès) i, finalment, el Centre d’Educació Especial Ramon Suriñach de Ripoll.

Compartiu-ho amb: