Finalitza el curs de monitor/a de lleure de Ripoll amb una bona participació

29 d'abril de 2014

El diumenge passat va finalitzar el curs de monitor/a de lleure infantil i juvenil organitzat pel Servei de Joventut del Ripollès i per l’escola d’educadors Quiràlia, que ha estat l’encarregada d’impartir les classes.

La formació ha tingut lloc del 6 al 27 d’abril al casal de joves El Galliner de Ripoll i ha comptat amb la participació de 20 persones, que n’han fet una valoració molt positiva. El grup també ha pogut realitzar una estada en una casa de colònies de Sant Pere de Torelló, els dies 17 i 18 d’abril. Ara els alumnes han de fer 160 hores de part pràctica i molts d’ells la realitzaran aquest estiu en casals de diversos municipis de la comarca.

D’aquesta manera es completa amb èxit una nova formació d’aquestes característiques al Ripollès, on se’n sol realitzar una a l’any amb inscripcions completes. I és que el carnet oficial que s’obté, emès per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, obre les portes a una sortida professional amb diversitat d’opcions ja que es pot exercir aquesta funció en colònies, campaments, rutes, camps de treball, menjadors escolars, casals, etc.

Compartiu-ho amb: