El Bus de les Festes 2014 es posa en marxa amb Sant Eudald

6 de maig de 2014

El mes de maig, coincidint amb la festa major de Sant Eudald de Ripoll, el Consell Comarcal del Ripollès inicia el servei Anem de festa amb bus, l’autobús gratuït que recorre les festes de la comarca amb l’objectiu de promocionar-les, evitar els riscos que comporta la conducció i treballar per a un oci nocturn responsable i segur. Una activitat que molt bona acollida entre els joves: durant l’any 2013 es van transportar un miler de persones, sumant l’anada i la tornada, per tant, tenint en compte que moltes vegades es tractava del mateix usuari. L’any 2013 es van expedir uns 80 carnets nous (ja s’en porten uns 680 de fets).

Aquest any, com l’any passat, hi haurà servei per 10 festes majors (Ripoll, Camprodon, Queralbs, Pardines, Ribes de Freser, Planoles, Vallfogona de Ripollès, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol), per la festa de la Germandat d’Ogassa i per l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès, que enguany es celebrarà el 12 de juliol a Ribes de Freser.

El primer servei del bus serà els propers 9 i 10 de maig per la festa major de Ripoll. El Bus de les Festes tornarà el 21 de juny, per la festa major de Camprodon, continuarà amb les festes de juliol i agost i finalitzarà el dia 20 de setembre a Campdevànol.

Per utilitzar el bus és indispensable portar el carnet d’usuari, que vigència indefinida i, un cop fet, no cal renovar-lo. S’expedeixen des del Servei de Joventut del Ripollès. La sol·licitud per fer-lo, així com els horaris i les normes d’utilització del servei, es poden trobar a les pàgines webs del Consell Comarcal i del Servei de Joventut.

 

Consulteu els horaris del 2014

Compartiu-ho amb: