Nou concert d’alumnes de l’Escola Comarcal de Música per la festa major de Ripoll

Portada » Notícies » Noticies » Nou concert d’alumnes de l’Escola Comarcal de Música per la festa major de Ripoll

Nou concert d’alumnes de l’Escola Comarcal de Música per la festa major de Ripoll

Publicat el

L'Escola Comarcal de Música del Ripollès torna a sortir al carrer per mostrar les habilitats dels seus alumnes. Aquesta vegada ho fa coincidint amb la festa major de Ripoll, el divendres 9 de maig, a les 7 de la tarda, a la plaça Sant Eudald. S'hi podrà escoltar un concert de l'orquestra de guitarres, del quartet de flautes i de la coral Guinadell. Més informació: L'Escola Comarcal de Música engega el 2n cicle de 'L'Escola al carrer'

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page