Els usuaris del Parc Urbà de Camprodon fan una acció de neteja en motiu del gran “European clean up day”

Portada » Notícies » Noticies » Els usuaris del Parc Urbà de Camprodon fan una acció de neteja en motiu del gran “European clean up day”

Els usuaris del Parc Urbà de Camprodon fan una acció de neteja en motiu del gran “European clean up day”

Publicat el

Ahir el Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Camprodon van dur a terme una acció de neteja a la font de Sant Patllari sota el nom de Cuidem les fonts de Camprodon. L’activitat s’ha emmarcat en una acció comuna a tota Europa, l’European Clean Up Day, liderada aquí per l’Agència de Residus de Catalunya, que l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Els protagonistes de l’acció van ser els usuaris i usuàries del Parc Urbà de Salut de Dipsalut que cada setmana participen a la sessió d’exercici físic que hi fa un tècnic del Consell. Ahir van canviar la sessió per aquesta acció, que va servir per fer una recollida de fulles, branques i herbes, que va omplir fins a set sacs cedits per l’Agència de Residus de Catalunya per dur a terme la neteja.

Els usuaris i usuàries del Parc Urbà, molt satisfets amb el resultat de l’acció, continuran la neteja en altres fonts la setmana que ve.

Amb l’adhesió a l’European Clean Up Day, el Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Camprodon s’han sumat al missatge europeu de prevenció de residus, d’allargar la vida útil dels materials i de recordar la importància de fomentar la recollida selectiva per tal de facilitar el reciclatge posterior dels residus.

 

Fotografies fetes per l'Ajuntament de Camprodon