Els usuaris del Parc Urbà de Camprodon fan una acció de neteja en motiu del gran “European clean up day”

8 de maig de 2014

Ahir el Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Camprodon van dur a terme una acció de neteja a la font de Sant Patllari sota el nom de Cuidem les fonts de Camprodon. L’activitat s’ha emmarcat en una acció comuna a tota Europa, l’European Clean Up Day, liderada aquí per l’Agència de Residus de Catalunya, que l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Els protagonistes de l’acció van ser els usuaris i usuàries del Parc Urbà de Salut de Dipsalut que cada setmana participen a la sessió d’exercici físic que hi fa un tècnic del Consell. Ahir van canviar la sessió per aquesta acció, que va servir per fer una recollida de fulles, branques i herbes, que va omplir fins a set sacs cedits per l’Agència de Residus de Catalunya per dur a terme la neteja.

Els usuaris i usuàries del Parc Urbà, molt satisfets amb el resultat de l’acció, continuran la neteja en altres fonts la setmana que ve.

Amb l’adhesió a l’European Clean Up Day, el Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Camprodon s’han sumat al missatge europeu de prevenció de residus, d’allargar la vida útil dels materials i de recordar la importància de fomentar la recollida selectiva per tal de facilitar el reciclatge posterior dels residus.

 

Fotografies fetes per l'Ajuntament de Camprodon

Compartiu-ho amb: