Visita dels alumnes de 4t de l’Escola Tomàs Raguer de Ripoll

8 de maig de 2014

Aquesta setmana el Consell Comarcal del Ripollès ha rebut la visita dels alumnes de 4t de primària de l'Escola Tomàs Raguer de Ripoll. El dilluns van venir els alumnes de 4B (foto de grup de sota) i, aquest dijous al matí, han vingut els de 4A (foto del costat). El president de l'ens, Miquel Rovira, els ha explicat el funcionament de la corporació i els serveis que es presten als municipis, alguns dels quals els toquen de ben a prop, com el transport, el menjador escolar o les visites que realitzen a i de primària a les depuradores i deixalleries de la comarca.

Rovira els ha mostrat la sala de plens, la sala de comissions i, finalment, el seu despatx, abans d'acabar amb un breu recorregut per l'edifici.

Compartiu-ho amb: