El president del Consell Comarcal i el Consorci Ripollès Desenvolupament visiten Galetes Birba de Camprodon

15 de maig de 2014

El president del Consell Comarcal del Ripollès i vicepresident del Consorci Ripollès Desenvolupament, Miquel Rovira, continua amb les trobades amb agents socioeconòmics de la comarca. En aquesta ocasió, després de fer-hi un primer contacte a la fira Alimentària de Barcelona, Rovira va visitar Galetes Birba de Camprodon.

Rovira, juntament amb membres de la direcció del Consorci, va conèixer la fàbrica de la del gerent, Víctor Marsal, que els va explicar les línies de producció i l’estat actual de l’empresa. Marsal va fer una bona valoració del moment en què es troben i del fet d’obrir nous horitzons. Fa uns dies van estar presents en una fira a Xangai per obrir nous mercats.

A la fàbrica de Camprodon hi treballen 51 persones i, en el moment de la visita, estaven realitzant una línia de producció de galetes per a celíacs, sense gluten.

Compartiu-ho amb: