Concert d’alumnes, festival de final de curs i intercanvi de corals a l’Escola Comarcal de Música del Ripollès

28 de maig de 2014

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès encara el final de curs amb tres noves propostes per deixar entreveure al públic l’evolució dels alumnes que a les seus del centre, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.

La primera és un concert d’alumnes del cicle L’Escola al carrer, que tindrà lloc aquest proper dissabte 31 de maig, a les 19.30h, a l’exterior del Palau de l’Abadia. S’hi podrà escoltar al piano: Gal·la Coll, Cristina Busquets i Andrés Mauricio Henao; a la flauta travessera: Maria Ch. Arbonés, Maria Farriol, Mar Fernandez i Anna Roger; a la guitarra: Òscar Antiñolo; i al violí: Eudald Llagostera i Xavier Marcé.

La següent actuació serà el festival de final de curs que cada any realitzen tots els alumnes de l’Escola en una de les dues seus. Enguany tindrà lloc al Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses, el proper 5 de juny, a les 18.30h.

Finalment i, per primera vegada, l’Escola Comarcal de Música del Ripollès participarà en un intercanvi de corals amb la dotzena de membres de la seva coral pròpia, la Guinadell. El dia 14 de juny, els ripollesos aniran a cantar en un concert a la Sagrada Família de Barcelona, juntament amb la coral Canticela de la ciutat. I el dia 22 de juny, la coral barcelonina retornarà la visita amb una actuació al Monestir de Santa Maria de Ripoll. Es farà just un dia després del Dia Internacional de la Música i el concert servirà per homenatjar l’efemèride. Començarà a les 6 de la tarda, tindrà un preu de 3 euros i s’hi podran escoltar obres de Bach, Bruckner, Fauré, Mozart i Purcell, sota la direcció de Gabriel Miralles i Judit Muñoz.

Compartiu-ho amb: