Els joves del Ripollès ja es poden apuntar a la 4a edició del “Gaudeix de l’estiu” i a la 5a de “L’Enkomarca’t”

12 de juny de 2014

El Servei de Joventut del Ripollès torna a posar en marxa una nova edició del Gaudeix de l’estiu. Un conjunt d’activitats i sortides adreçades a joves, d’entre 12 i 17 anys, que tindran lloc de l’1 al 25 de juliol a diferents municipis de la comarca.

Es tracta de la quarta edició de la iniciativa, que l’any passat va comptar amb uns 150 participants, i un any més s’oganitza conjuntament entre el Consell Comarcal del Ripollès i els ajuntaments dels municipis participants, que són els que acolliran les activitats: Campdevànol, Camprodon, Ribes de Freser, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. També es compta amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Les activitats seran tallers de dj i de ràdio, slackline i volada d’estels, karaoke, torneig de FIFA, una gimcana, jocs de gespa, campionat de ping-pong, tatuatges de henna, una masterclass de zumba i cinema a la fresca. També hi haurà quatre sortides: al parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de Dalt, el dia 10 de juliol; a l’Estartit, el dia 17 de juliol, on hi haurà la possibilitat de fer snorkel a les Illes Medes; i una sortida i acampada a Prada de Conflent, en el marc d’un intercanvi de jovent que fa tres anys que es du a terme. L’any passat es va haver de suspendre l’acampada prevista al Ripollès a causa del mal temps i enguany l’estada tindrà lloc a l’altra banda de la frontera, els dies 24 i 25 de juliol, i inlcourà activitats com un concert, una visita cultural i barranquisme. Finalment, la quarta sortida serà a Port Aventura i tindrà lloc, com a novetat, el mes de setembre (dia 9).

Les inscripicions a les diferents activitats, la majoria de les quals són gratuïtes, i a les sortides, que tenen un cost que va dels 12 als 25 euros, es poden fer del 9 de juny al 4 de juliol a través del mateix Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès, al Centre Cívic la Confiança i a l’Ajuntament de Campevànol, a l’Oficina de Turisme de Camprodon, a l’Ajuntament i al Casal de Cultura de Ribes de Freser, al casal de joves El Galliner de Ripoll o al Centre Cívic El Palmàs de Sant Joan de les Abadesses.

Per a més informació es poden consultar les pàgines webs www.joventut.es.cat o www.ripolljove.cat.

 

L’Enkomarca’t 2014 a Ribes de Freser

El Servei de Joventut del Ripollès també està acabant d’enllestir el programa de la cinquena edició de la festa del jovent del Ripollès, que enguany es farà a Ribes de Freser el dissabte 12 de juliol. Hi haurà servei de bus de les festes i es podrà participar en activitats com una gimcana rural, una cercavila, un sopar del jovent i un concert de nit. Es poden anar seguint les novetats al web www.joventut.es.cat

Compartiu-ho amb: