Concert de corals a Ripoll per commemorar el Dia Internacional de la Música

17 de juny de 2014

El dia 21 de juny, coincidint amb l’inici de l’estiu, se celebra el Dia Internacional de la Música. Per tal de commemorar-lo, l’Escola Comarcal de Música del Ripollès ha programat un concert de corals al monestir de Santa Maria de Ripoll per l’endemà, diumenge 22 de juny, a les 6 de la tarda.

L’actuació s’emmarca en un intercanvi entre la dotzena de membres de la coral de l’Escola, la Guinadell, i els membres de la coral Canticela de Barcelona. El 14 de juny passat, els ripollesos van anar a cantar en un concert a la Sagrada Família de Barcelona, juntament amb la coral amfitriona. I aquest proper diumenge, la coral barcelonina retornarà la visita. El concert de Ripoll tindrà un preu de 3 euros i s’hi podran escoltar obres de Bach, Bruckner, Fauré, Mozart i Purcell, sota la direcció de Gabriel Miralles i Judit Muñoz.

Compartiu-ho amb: