Aquest estiu, revetlles amb precaució

18 de juny de 2014

Amb l'arribada de l'estiu, arriben també les revetlles populars i l'increment de material pirotècnic i encesa de fogueres. La revetlla de Sant Joan n'és el màxim exponent. Tal com avisa el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, ara és moment de tenir en compte les mesures de precaució oportunes perquè la festa no esdevingui una tragèdia.

El Ripollès, com la resta de comarques gironines, està situat en una zona d'alt risc d'incendi forestal. Amb les pluges d'aquesta primavera, s'ha facilitat el creixement de la vegetació herbàcia, que amb l'arribada de l'estiu, pot convertir-se amb un encenall que amb la guspira d'un petard pot provocar un incendi.

Per això es recomana gaudir de les revetlles amb precaució En els següents enllaços hi trobareu consells per a la manipulació de petards, per als correfocs i les fogueres. Sobretot, no tireu coets a menys de 500 metres del bosc.

Més informació: www.gencat.cat/interior/revetlles

Compartiu-ho amb: