El Consell acull l’assemblea general d’El Ripollès.cor

1 de juliol de 2014

El divendres 27 de juny, la sala de plens del Consell Comarcal del Ripollès va acollir l'Assemblea General d' ElRipollès.Cor, associació per la prevenció i ajuda als malalts cardiovasculars i familiars de la comarca. El president del Consell, Miquel Rovira, hi va ser present al costat del president de l'entitat, Carles Mauri.

En el transcurs de la reunió anual es va informar sobre les activitats realitzades durant l'any 2013 i es va parlar dels objectius del 2014, entre d'altres. L'entitat fa una valoració molt positiva de l'acollida que ha tingut l'entitat a la comarca i dels passos fets per convertir el Ripollès en un territori cardioprotegit amb la instal·lació de desfribil·ladors i campanyes de formació i difusió.


 

Compartiu-ho amb: