El Ripollès, present a l’acte percongressual de la demarcació de Girona

3 de juliol de 2014

El dimarts 1 de juliol va tenir lloc a Girona l'acte de la demarcació per preparar el Congrés Nacional de la Gent Gran, que tindrà lloc el 8 d'octubre al Món Sant Benet, al Bages. Es va fer a l'Auditori Josep Irla i va ser presidit pel delgat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, i la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Montserrat Roura. No hi van faltar els representants de les entitats de gent gran del Ripollès, que van ser acompanyats pel president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira.

La trobada va servir per treballar les ponències i les conclusions que serviran per marcar l'agenda política en matèria de gent gran durant els quatre anys que passen fins a la celebració del següent Congrés. De cara al proper, els continguts es distribuiran en dues ponències: "Persona, societat i benestar" i "La Catalunya del futur".

 

Fins ara s'han fet 45 actes percongressuals per tot Catalunya, amb una participació de 2.070 persones i de 368 entitats de gent gran. Un d'aquests actes preparatoris va tenir lloc a Ripoll, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès, el 26 de març passat: El Ripollès també prepara el proper Congrés de la Gent Gran de Catalunya

Compartiu-ho amb: